Bülent Eczacıbaşı Gülse Birsel izletisi (videosu)

Bülent Eczacıbaşı Gülse Birsel izletisi (videosu)


Bülent Eczacıbaşı Gülse Birsel izletisi (videosu)

TDH Derneği-Bülent Eczacıbaşı Buluşması

TDH-Bülent Eczacıbaşı Buluşması

Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği olarak Genel Başkan Yalçın Mıhçı, Genel Yürütmen (Sekreter) Uğurcan Küçükağaoğlu, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Figen Bilen Atalay ve Üye Serdar Dizmen ile birlikte; ülkemizin örnek iş adamı, Saygıdeğer Bülent ECZACIBAŞI'nı makamında ziyaret ederek Türkçemiz hakkında söyleşide bulunduk, imzalı TDH betiği (kitabı) armağan ettik.


TDH Derneği Genel Başkanı Yalçın Mıhçı; derneğimizin yapmış olduğu çalışmaları, kazandığı başarıları, bir milyona yaklaşan etkin üyesiyle birlikte verdiği büyük savaşımı anlattı.

Sayın Eczacıbaşı da çalışmalarımızdan dolayı yöneticilerimizi ve tüm üyelerimizi kutlayarak başarı dileklerini iletti. Türkçemizin içinde bulunduğu büyük yozlaşma için neler yapılabileceği, nasıl bir yol izlenmesi gerektiği gibi konular görüşüldükten sonra imzalı betiğimizi ve TDH belgelerimizi armağan ettik.

Sayın Eczacıbaşı'na ve değerli çalışanlarına göstermiş oldukları konukseverlikleri için yürekten saygı ve sevgiler sunuyoruz.

Sayın Bülent Eczacıbaşı, Türkçemizin korunmasına yönelik olarak yıllardır emek vermekte ve bu uğurda önemli çalışmalar yapmaktadır... Bunlardan en çok bilineni ise, kendi şirket çalışanlarına "plaza dili" olarak bilinen yabancı sözcüklerle dolu konuşma biçimini yasaklamış olmasıdır.


Kendisini Türkçe duyarlılığı nedeniyle bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla...

TDH Derneği

Bülent Eczacıbaşı-Gülse Birsel söyleşisini okumak için tıklayınız.



Yorumlar (0)