Türk dünyasının bilge iş adamı Sayın Yusuf Uğur korona ile bizi üzdü

Türk dünyasının bilge iş adamı Sayın Yusuf Uğur korona ile bizi üzdü

Türk dünyasının bilge iş adamı Sayın Yusuf Uğur korona ile bizi üzdü.

Değerli üyelerimiz, aldığımız çok üzücü bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Türk dünyasının en önemli iş adamlarından değerli Elazığlı hemşehrim Sayın Yusuf Uğur'un koronaya yakalanmış olduğunu büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisi Türk dünyasında ekonomik ve ticari birliğimizin sağlanması konusunda yıllarca büyük hizmetlerde bulunmanın yanı sıra bir Türkçe sevdalısı olarak da TDH derneğimize destek olmuş ve Türkçenin önemine dikkat çekmiştir. Bilge iş adamımımız Sayın Yusuf Uğur'un, bir an önce iyileşerek aramıza dönmesini ve Türk dünyasındaki birleştirici öncülüğünü sürdürmesini bekliyor ve acil şifalar diliyorum. GELİŞME 2: 19 Temmuz: Bugün aldığım habere göre kendisi 6 günlük yoğun bakım süresini atlatmıştır. Tekrar geçmiş olsun. Aramıza hoş geldiniz... Suat Özer / TDH DERNEĞİ KURUCUSU

Yusuf Uğur Kimdir?

Yusuf Uğur, 1963 yılında Türkiye'nin Elazığ kentinde doğdu. 1978 yılında Adana'da iş hayatına başlayan Yusuf Uğur, başarılı yönetim ve planlama, strateji yapma yeteneğiyle çalışma hayatını İstanbul'a taşıdı. Uluslararası ekonomi ve ticaret alanında uzmanlaşan, iş hayatında başarılı ve isabetli adımlar atan Yusuf Uğur, bugün dünyanın bir çok ülkesinde başarılı iş adamı olarak tanınmaktadır.

BETA AVM

BETA AVM'nin İstanbul Kurucu Başkanı, aynı zamanda 1997 yılında kurulan Beta İnşaat Yatırımcılık firmasının da Kurucu Başkanıdır. Beta Stores Alışveriş Merkezleri 2000 yılında büyüme misyonuyla başladı. 6 Temmuz 2000 tarihinde Beta Stores 1'in açılışı, büyüme misyonuna giden ilk adım oldu. 23 Aralık 2009'da Beta Stores 2'nin açılışıyla, büyüme açılımı yükselterek üçüncü halkası olan Beta Stores 3'ü Kırgızistanda AMV modeli ile ön plana çıkardı.

SİYASAL ÇALIŞMALARI

Geçen zaman zarfında Bawella markası olan çikolata, bisküvi ve şekerleme ürünleriyle dünya pazarına 2010 yılında girdi. Rusya Federasyonu, Türk Cumhuriyetleri, Kafkaslar, Ortadoğu, Afrika, Avrupa Birliği ve Balkan ülkerinde 40'ın üzerinde distribütörlükleri bulunmaktadır. 1995-1997 yılları arasında Kırgızistan Başbakan danışmanlığı yaptı. 1998-2000 yılları arasında Başbakanın birinci yardımcı danışmanlığını yaptı. 2002-2007 yılları arasında Türkiye'nin köklü partisi olan Doğru Yol Parti'sinin Genel Başkan danışmanlığı görevlerinde bulundu.

ÜYELİKLERİ

Kırgızistan Cumhuriyeti'nin köklü üniversitelerinden Devlet Teknik Üniversitesi tarafından "Fahri Profesör" ünvanına layık görülen Yusuf Uğur, "Kırgız Türk İş Konseyi Yürütme Kurulu", "Özbek Türk İş Konseyi Yönetim Kurulu", "Azerbaycan TÜSİAD İcra Kurulu" ve "Avrasya İş Konseyleri DEİK Üyesi"dir.

Yusuf Uğur, Kırgızistan Türkiye Fahri Konsolosluğu görevini de yürütmektedir.

Saygı ve sevgilerimizle...

TDH DERNEĞİ

Yorumlar (14)
Canan Karanca 4 yıl önce
Geçmiş olsun Uğur Bey
Ata 4 yıl önce
Aminn
Ersan Kayagür 4 yıl önce
Amin
Dr. Hasan Biray 4 yıl önce
Türk dünyasının size ihtiyacı var geçmiş olsun.
Hayra 4 yıl önce
Türk birliği şart üstat.
Hasan Günbeyi 4 yıl önce
Çok üzüldüm. Kırgızistan Türkiye dostluğu için çabuk iyileşmenizi dilerim
Ercan 4 yıl önce
Türk birliği için ticari birlik şart
Görkem Akyol 4 yıl önce
Geçmiş olsunn. Türk birliği var olsun!!!
Ali 4 yıl önce
Alaşşş
Meryem Aydınöz 4 yıl önce
Korona belası Kırgızistanı da sarmış.
Allah şifa versin
Kıtay Khan 4 yıl önce
Beta AVM iyi işler yaptı Kırgızistanda. Önemli şirket. Geçmiş olsun diyorum.
Ersan Kayagür 4 yıl önce
Geçmiş olsun başkanım. Allah şifalar versin.
Azra Sertkaya 4 yıl önce
Geçmiş olsun efendim.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın